Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Συνταγές
Μια νόστημη και εύκολη συνταγή με λίγα υλικά και υγειηνά Πώς μπορείτε να την φτιάξετε:
ΥΛΙΚΑ:
Μια πιττα κυπριακή
Δύο κουταλιές ελαιόλαδο
Μια πρεζα αλάτι
Λίγη ρίγανη

Ακολούθος πέρνουμε την πίττα και την κόβουμε στην μέση οριζοντίος, μετα προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι και την ρίγανη Τα κόβουμε σε πολλά μικρά κομματάκια και τα βάζουμε στον φούρνο στουσ εκατόν ογδόντα βαθμούς κελσιου για περίπου επτά λεπτα μέχρισ ότου να ροδοκοκκινήσουν Τα μικρά τραγανά σκιπς μας είναι έτοιμα! κανουν ιδιαίτερα για πάρτυ γενεθλίων। Θα τα αγαπήσετε!!!!!


Πίτσα (για 2 πίτσούλες)
υλικά:

Ενα φραντζολάκι στρογγυλό
κετσαπ
μία πιπεριά πράσινη
μια μικρή ντομάτα
ρίγανη
μια πρέζα αλάτι
τριμμενο τυρί που λιώνει
αλλαντικά της προτήμησης σας
Μανιταράκια.

εκτέλεση:
Kόβουμε το φρανζολάκι στη μέση οριζοντλιος και μετά προσθέτουμε την κέτσαπ με την ρίγανη. Ακολούθος προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και βάζουμε απο πανω τα αλλαντικά, την ντομάτα την πιπεριά και τα μανιταράκια.( προερετικά). Την βάζουμε στον φούρνο στους εκατόν ογδόντα βαθμούς και την αφήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινήσει. θα την λατρέψετε!!!!!!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου